Etusivu Esitykset Yhteystiedot Valokuvia Videoita
Titinki

Titinki tarkoittaa Maya- intiaanien kielellä voittamatonta

Titinki on tulitanssiryhmä, joka tekee tuliesityksiä erilaisilla kokoonpanoilla. Olemme erikoistuneet tanssilliseen tulitaiteeseen, jossa musiikki ja rytmi ovat aina hyvin tärkeänä osana esityksiä. Teemme valmiita koreografioita mutta myös improvisoinnilla on tärkeä rooli Titingin esityksissä. Ryhmäläisillä on monen vuoden kokemus esiintymisestä isoilla festivaaleilla sekä myös pienissä yksityistilaisuuksissa. Ryhmän jäsenet harrastavat monipuolisesti tanssia, muita sirkuslajeja, teatteria sekä musiikkia. Osa ryhmämme jäsenistä on käynyt opiskelemassa tulitanssia Meksikossa ja Guatemalassa katutaiteilijoiden parissa sekä paikallisten ammattilaisten avustuksella. Esiinnymme mielellään Afrikkalaisten rumpujen tahdissa, tai muuten akustisen bändin säestyksellä. Jos elävää musiikkia ei voida järjestää, voi musiikki myös tulla nauhalta. Teemme myös UV-keikkoja ja voimme pitää tilauksesta workshoppeja tulipoin pyörityksestä.

Titingin esityksissä ovat välineinä tulipoit, eli ketjujen päässä olevat palavat pallot, pienet ja isot tulikeihäät, tuliviuhkat, tulihyppynaru, iso tulipallo, sekä tuliset jonglöörauspallot.

Ryhmämme voi esiintyä 2-7 hengen kokoonpanoilla. Isossa tilassa näyttävimmän esityksen saa isolla porukalla. Esityksien hinnat vaihtelevat tanssijoiden ja muusikoiden määrän mukaan.

Tulitanssiesitykset näyttävät parhaimmilta täysin pimeässä paikassa. Kolmen hengen esitykseen tarvitsemme tilaa n. 8 x 4 metriä ja lähistöllä ei saa olla mitään helposti syttyvää. Yleisöä ei saa päästää liian lähelle, ja esiintyjille on turvattava poistumistie esiintymispaikalta. Myös alueen yläpuolella on oltava tilaa. Ulkotiloissa tuliesitykseen tarvitaan lupa maanomistajalta, ja julkisilla paikoilla tarvitaan myös tulenkäsittelylupa palokunnalta. Esiintyminen on mahdollista sisätiloissa, mutta siihen vaaditaan paljon tilaa ja erikoisluvat palokunnalta. Itse tuomme mukanamme sammutusvälineet.

Nettisivujen tietoja ja kuvia saa käyttää niiden tapahtumien markkinoinnissa, joissa Titinki on mukana.

Content Management Powered by CuteNews